Σύνθεση ΔΣ 2019-20

Πρόεδρος: Αγγελική ΙγγλέσηΑντιπρόεδρος: Γιάννης ΧρήστουΓενική Γραμματέας: Μαρία ΓεωργαρίουΤαμίας: Γιώργος ΘοδωράκηςΟργανωτικός Γραμματέας: Δημήτρης ΠαναγόπουλοςΜέλη: Λάζαρος ΑλεξανδρίδηςΓιάννης Βαρδουνιώτης

Read More

Γενική συνέλευση για την διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού την Τρίτη 14 Μαϊου 2019 στις 10 :30. Θα ακολουθήσει διαδικασία εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019  και απο τις 10:00 – 19:00.

Read More

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2017 – 2018 Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διεθνές και εγχώριο πολιτικό σκηνικό Το θετικό βήμα της εξόδου από τα μνημόνια και της ελάφρυνσης του χρέους, το καλοκαίρι του 2018 συνοδεύεται από μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας, πλεονάσματα και ελέγχους για τη συνέχιση των πολιτικών λιτότητας. Ταυτόχρονα, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή, επιτείνουν τη ρευστότητα, οξύνοντας και το προσφυγικό πρόβλημα, που χρησιμοποιείται ως πρόσχημα από ακροδεξιές – εθνικιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη και στη χώρα μας, για την αύξηση της επιρροής τους, σπέρνοντας την ξενοφοβία και το μίσος στους λαούς που έχουν γονατίσει από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τη φτωχοποίηση.

Read More