Eτήσιες κάρτες ΟΑΣΑ 2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Παρακαλούμε όσοι διαθέτουν κάρτες ΟΑΣΑ με την έκπτωση του σωματείου να προσκομίσουν μέχρι  τη Δευτέρα 29/1/2018 όσα περιγράφονται παρακάτω, ώστε να εκδοθούν εγκαίρως οι ηλεκτρονικές    κάρτες που λήγουν στις 31/1/2018

Επαναφόρτιση Καρτών

     Α) ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας  330€ – 15% = 280,50 €

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας  170€ – 13% = 147,90 €

 Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί –Αεροδρόμιο.

 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ονομαστικής αξίας 490€ – 15% = 416,50 €

 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ονομαστικής αξίας 250€ – 13% = 217,50 €

 Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ, ώστε να δώσετε τα χρήματα και τη  φωτοτυπία της υφιστάμενης ηλεκτρονικής κάρτας.

    Β)    Στη συνέχεια ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να πάει στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κλπ, από την 1η Φλεβάρη και μετά, και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει τo κουμπί «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει, μέχρι την 31/1/2018, ο κάθε υπεύθυνος καρτών να έχει ολοκληρώσει τα   προαναφερόμενα καθήκοντά του για να μπορούν και οι κάτοχοι ηλεκτρονικών καρτών να  ενεργοποιήσουν την ηλεκτρονική τους κάρτα από την 1/2/2018 και μετά.

 Σημείωση: Δικαίωμα καρτών ΟΑΣΑ, έχουν και τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των μελών των δημοσιοϋπαλληλικών συνδικάτων.

Έκδοση για πρώτη φορά κάρτας ΟΑΣΑ

 Τα μέλη που δεν είχαν το προηγούμενο διάστημα κάρτα ΟΑΣΑ και τώρα θέλουν να πάρουν την       ηλεκτρονική κάρτα, θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Να συγκεντρώσουν τα   παρακάτω στοιχεία: Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας. Εκτύπωση του   εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card. (Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι θα   επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης αφού   πρώτα συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης, καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό, που θα πρέπει να τον θυμάται μόνον ο κάθε κάτοχός του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, η αντικατάστασή της).

 Όλα τα παραπάνω, καθώς και το ποσό της ετήσιας ή της εξαμηνιαίας ηλεκτρονικής κάρτας, θα τα       παραδώσετε σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ της Β ΕΛΜΕ Πειραιά.

Σημείωση:

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τις κάρτες που λήγουν:

  • 28/2/2018, στην τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού και

             31/3/2018, στην τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού κτλ