ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 Η Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά στην προσπάθεια ανάδειξης της δημιουργικότητας μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά έκθεση των έργων τους.

Προτείνει ως εκθεσιακό χώρο το θεατράκι του 5ου ΓΕΛ Κορυδαλλού, από 2 έως 6 Μαΐου 2018 και με γενικό τίτλο «Σχολεία Τέχνας κατεργάζονται». Ως εκθέματα μπορούν να παρουσιαστούν έργα εικαστικών τεχνών (ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, «εγκαταστάσεις»), έργα φωτογραφίας, εφαρμοσμένων τεχνών (συνθέσεις, εκτυπώσεις , αφίσα, ψηφιδωτό, κόσμημα, δημιουργίες στο χώρο), καθώς και τεχνολογίες κατασκευών (μακέτες, φωτό)

 Σας καλούμε να ορίσετε έναν τουλάχιστον εκπαιδευτικό ως εκπρόσωπο του σχολείου σας και συνομιλητή-συνεργάτη μας στον σχεδιασμό, τη διοργάνωση και την υλοποίηση της έκθεσης. Επίσης, θα εκτιμούσαμε πολύ αν μπορούσατε να μας πληροφορήσετε για τον αριθμό και το είδος των συμμετοχών του σχολείου σας (είδος έργων, διαστάσεις, υλικό, επιθυμητή επιφάνεια/χώρο έκθεσης ).

Για οποιαδήποτε αλλαγή του σχεδιασμού θα επανέλθουμε με επικαιροποίηση της πληροφόρησης.
Στην ομάδα συντονισμού είναι από την πλευρά της  Β΄ΕΛΜΕ ο Αναστασόπουλος Κ., η Δημητρίου Λ. από το 4ο Γυμνάσιο, Γκόγκου Φ.  από το Εργαστηριακό Κέντρο, η Ιορδάνογλου Ε. από το 2ο Γυμνάσιο και Τσίγκας Γ. από το 8ο Γυμνάσιο.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018  στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://docs.google.com/forms/d/18RuoJldVstj4RhIBfSHnH5ozYViSN6Y_6TqojaH_mYI/viewform?edit_requested=true