Δελτίο τύπου για συγχωνεύσεις τμημάτων

Με πρωτοβουλία της Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά και της Ένωσης γονέων Συλλόγων σχολείων του Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο 1ο Λύκειο Κορυδαλλού, την Παρασκευή 23-11-2012 το μεσημέρι,

στην οποία συμμετείχαν εκτός των ΔΣ των παραπάνω φορέων, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Γ. Μακρινός, εκπρόσωποι συλλόγων γονέων σχολείων Κορυδαλλού και Νίκαιας, Δ/ντές, υποδ/ντές και εκπαιδευτικοί σχολείων, εκπρόσωποι μαθητών και εκπρόσωποι της Ένωσης γονέων Πειραιά. Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των ενεργειών και των παρεμβάσεων των φορέων του Κορυδαλλού προς τη Δ/νση Δ.Ε. Πειραιά ώστε να αποτραπούν οι συμπτύξεις τμημάτων στα σχολεία.

 Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει παράσταση την Τρίτη 27-11-2012 στις 12:00 στη Δ/νση Δ.Ε. Πειραιά και παράλληλα να ζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει σχετική απόφαση.

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί τους Δ/ντές των σχολείων να συμπτύξουν το ωράριο την Τρίτη 27-11-2012, ώστε να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στην παράσταση που θα γίνει στη Δ/νση Δ.Ε. Πειραιά. Καλεί τους γονείς, να συμμετάσχουν με τα παιδιά τους στην παράσταση αυτή.

 Καλούμε τη Δ/νση Δ.Ε. Πειραιά να λάβει υπ? όψη τις αιτιολογίες των αποφάσεων των συλλόγων διδασκόντων και των Δ/ντών των σχολείων για την εφαρμοζόμενη από τα σχολεία κατανομή (μικρές αίθουσες, ειδικές συνθήκες).

για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                      ο Γ. Γραμματέας

 

Ι. Βαρδουνιώτης                                                                       Νικ. Καλογερόπουλος