ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 12:00 ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Η Β΄ ΕΛΜΕ Πειραια συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των πολιτών του Κορυδαλλού για μεταφορά της έδρας της δίκης της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η δίκη αυτή θα κρατήσει πολλούς μήνες στους οποίους είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιούνται συχνά συγκεντρώσεις, αντισυγκεντρώσεις, έλεγχοι για λόγους ασφαλείας και διακοπές της κυκλοφορίας, ενώ ήδη έχουν ορισθεί Πανευρωπαϊκές Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις.

Η κατάσταση αυτή σε μία περιοχή όπου βρίσκονται τα περισσότερα σχολεία της πόλης και μάλιστα στην κρίσιμη περίοδο των προαγωγικών, απολυτηρίων και πανελλαδικών εξετάσεων, θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς και την ασφάλεια των χιλιάδων μαθητών που διασχίζουν τον δρόμο έξω από τις φυλακές καθημερινά για να πάνε στο σχολείο τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στησυγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη δικαστική αίθουσα των φυλακών επί της οδού Σολωμού την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 12:00 κατά της διεξαγωγής της δίκης της “Χρυσής Αυγής” στις φυλακές,. Για την πραγματοποίηση της κινητοποίησης αποφασίστηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και τον Δήμαρχο του Κορυδαλλού το κλείσιμο όλων των σχολείων του Δήμου Κορυδαλλού την Πέμπτη 2/4 στις 11:30.

 

Δείτε επίσης:

 

Την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και του Δημάρχου Κορυδαλλού για κλείσιμο όλων των σχολείων του Δήμου Κορυδαλλού την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 11:30.

 

Το ομόφωνο ψήφισμα των φορέων του Κορυδαλλού για το ίδιο θέμα.