ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά, αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλών συναδέλφων και προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή όλων στις εκλογές, αποφάσισε να καθορίσει τη φετινή ετήσια συνδρομή στα 12€, περιορίζοντας σε μόλις 2€ το κόστος της συνδρομής για την ΕΛΜΕ (τα 10€ είναι η προκαθορισμένη συνδρομή για ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ).

Επειδή, όμως, η συνδρομή των 2€ δεν αρκεί για να καλυφθούν τα πάγια ετήσια λειτουργικά έξοδα της ΕΛΜΕ (360€ για δικαστικούς αντιπροσώπους, 60€ για το site, 60€ λογιστής και 50€ για φακέλους, μπλοκ αποδείξεων και εκτυπώσεις που χρειάζονται για την διεξαγωγή των εκλογών), αποφασίσαμε να εκδώσουμε προαιρετικά κουπόνια ενίσχυσης της ΕΛΜΕ αξίας 2€ για όσους συναδέλφους μπορούν να συνδράμουν.

Τρία από τα κουπόνια που θα διατεθούν θα κληρωθούν την ημέρα των εκλογών, ώστε να λάβουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 60€ από τρία βιβλιοπωλεία του Κορυδαλλού («Γνωμικό», «Ελληνάκια» και «Χαρτόπολις»).

Τα μέλη του ΔΣ θα διανέμουν τα κουπόνια που κυκλοφορούν σε τρείς σειρές των 100 κουπονιών. Επίσης από τα μέλη του ΔΣ θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τις κάρτες της ΟΛΜΕ οι οποίες συνδέονται με ειδικές τιμές σε θέατρα, βιβλιοπωλεία και άλλες επιχειρήσεις.