Ολοκλήρωση της έκθεσης καλλιτεχνικών δημιουργιών μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων του Κορυδαλλού

    Την Τρίτη 9 Μαΐου ολοκληρώθηκε η έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργιών που διοργανώθηκε, για πρώτη φορά, από τη Β? ΕΛΜΕ Πειραιά. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών και καθηγητών του Κορυδαλλού φιλοξενήθηκαν από τις 5-9 Μαΐου  στο Πνευματικό  Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού  “Μ. Μερκούρη”.

     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση της έκθεσης. Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον συνάδελφο και οργ. γραμματέα της Β? ΕΛΜΕ Πειραιά Κώστα Αναστασόπουλο για τον συντονισμό και την οργάνωση της έκθεση, τις συναδέλφους Φωτεινή Γκόγκου, για τη δημιουργία της αφίσας και της πρόσκλησης, και Έφη Ρούσσου και τέλος τους συναδέλφους Γιώργο Τσίγκα και Γιώργο Ανδριτσάκη για την υποστήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν.

    Επίσης, ευχαριστούμε τα σχολεία και τους καθηγητές που συμμετείχαν στην έκθεση με τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες: το ΕΠΑΛ ?ΕΚ με τις καθηγήτριες Φωτεινή Γκόγκου και Έφη Ρούσσου, το 4ο Γυμνάσιο με υπεύθυνες καθηγήτριες την Ποθητή Δημητρίου και  Αγγελική Χριστοπούλου, το 5ο Γυμνάσιο με την καθηγήτρια Ελένη Δημητρίου, το 7ο Γυμνάσιο με την καθηγήτρια  Ελισάβετ Κεχαγιά, το 8ο Γυμνάσιο με τους καθηγητές Λάζαρο Αλεξανδρίδη και Γιώργο Τσίγκα, καθώς επίσης και το 1ο Λύκειο με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κάλια Παπαθεοδώρου, το 3ο Λύκειο με τη Μαρία Πολίτη, το 2ο Λύκειο με τον καθηγητή Κυριάκο Φραγκοζίδη και τέλος το 5ο Λύκειο  με τον καθηγητή Γιώργο Ανδριτσάκη

Από τα εγκαίνια της έκθεσης


Γενικά πλάνα

Έργα καθηγητών.

Έργα καθηγητών

ΕΠΑΛ ?ΕΚ

 

4ο Γυμνάσιο

 

5ο Γυμνάσιο

 

7ο Γυμνάσιο

 

8ο Γυμνάσιο

 

1ο Λύκειο

 

2ο Λύκειο

 

3ο Λύκειο

 

5ο Λύκειο 

 

Γενικά πλάνα