ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Την Τετάρτη 24/2 το ΔΣ της Β? ΕΛΜΕ Πειραιά, συναντήθηκε με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την Παιδεία κ. Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, κατόπιν πρόσκλησης του ιδίου.

Ο κ. Γουρδομιχάλης ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για ζητήματα χρηματοδότησης των σχολείων του Δήμου, διαχείρισης των χρημάτων από τις σχολικές επιτροπές, μισθοδοσίας των σχολικών τροχονόμων, επαναπρόσληψης των σχολικών φυλάκων και ζήτησε τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ στην πρωτοβουλία του Δήμου για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας.

Η ΕΛΜΕ δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας και υπογράμμισε ότι ο Δήμος πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων χρηματοδότησης των σχολείων, αφού η χρόνια υποχρηματοδότηση της Εκπαίδευσης έχει συσσωρεύσει μεγάλα χρέη στα ταμεία τους. Ο κ. Γουρδομιχάλης δήλωσε ότι τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι σε καλή κατάσταση, πράγμα που δυσκολεύει αυτές τις προσπάθειες. Δήλωσε πάντως ότι ο Δήμος αναλαμβάνει την εξόφληση των μέχρι τώρα εκκρεμοτήτων, ώστε τα χρήματα που θα πάνε από φέτος στα σχολεία να είναι για τρέχουσα χρήση και όχι για εξόφληση παλιών εκκρεμοτήτων