Η Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά υιοθετεί το ψήφισμα του συλλόγου καθηγητών του 2ου ΣΔΕ Κορυδαλλού (ΣΔΕ φυλακών) για τον μαθητή Δημήτρη Βαρβαρέσο

Η Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά υιοθετεί και υπογράφει το ψήφισμα του συλλόγου καθηγητών και καθηγητριών του 2ου ΣΔΕ Κορυδαλλού (ΣΔΕ φυλακών). Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του μαθητή Δημήτρη Βαρβαρέσου, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η μεταγωγή του σε άλλο κατάστημα κράτησης, γεγονός που θα έχει συνέπειες αντιπαιδαγωγικές τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους μαθητές του ΣΔΕ

Read More

Διευκρινήσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών από ΕΠΑΣ σε ΕΠΑΛ

Από το γραφείο του υφυπουργού κ. Κεδίκογλου εστάλησαν διευκρινήσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών από ΕΠΑΣ σε ΕΠΑΛ, κατά τα προβλεπόμενα στο Ν. 4186/2013.

Read More

Κάλεσμα Από την Ένωση Γονέων Κορυδαλλού

Την Παρασκευή 13/9 η Ένωση Γονέων καλεί τους Συλλόγους Γονέων και όλους τους ΓΟΝΕΙΣ στην ανοικτή συνεδρίαση ? ενημέρωση από τα συλλογικά όργανα των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ) στην αίθουσα ΠΛΕΙΑΔΕΣ του πνευματικού κέντρου Μελίνα Μερκούρη στις 6.15 μμ. Δείτε την ανακοίνωση!

Read More

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΜΑΘΗΜΑ

1.318 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ

Το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει τη προσπάθειά του να υποβαθμίσει την Τεχνικοεπαγγελματική Εκπαίδευση στη χώρα μας, και την 1η Αυγούστου 2013 έστειλε ανυπόγραφο έγγραφο(non paper) μέσω e-mail στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των Γυμνασίων, το οποίο και θα εφαρμοστεί από τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Read More

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με την ψήφιση, την Τετάρτη 17-7-2013 του άρθρου 82 του πολυνομοσχέδιου, καταργήθηκαν σχεδόν όλες οι ειδικότητες εκπαιδευτικών του τομέα εφαρμοσμένων τεχνών (εξαιρέθηκε μόνο η ειδικότητα ΠΕ18.28 Συντηρητών) και στην ουσία καταργήθηκε ο τομέας των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Read More

O κλάδος της Αργυροχρυσοχοΐας στη Δημόσια Εκπαίδευση

Εκ μέρους των ενεργών ΕΠΑΣ Αργυροχρυσοχοΐας στην Ελλάδα και σε σχέση με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας περί κατάργησης ειδικοτήτων της επαγγελματικής εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της ειδικότητας της Αργυροχρυσοχοΐας καταθέτουμε κείμενο διαμαρτυρίας και τεκμηριωμένο αίτημα μη πραγματοποίησης του σχεδίου αυτού.

Read More

Έγινε η άρση της επίταξης των εκπαιδευτικών

Επιτέλους δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι υπουργικές αποφάσεις για την άρση της επίταξης της χρήσης ακινήτων και κινητών μέσων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και για την άρση της επίταξης των προσωπικών υπηρεσιών των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για να δείτε το σχετικό ΦΕΚ κάνετε κλικ εδώ

Read More

Απόφαση Συνεδρίασης της Δ.Ε.Π. του Δήμου Κορυδαλλού

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

Τηλ: 2104990457 – Fax: 2104990459

Email:paideia@korydallos.gr

 

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Από το πρακτικό της αριθμ. 2ης/127-2013

Συνεδρίασης της Δ.Ε.Π.

Read More